Adatkezelési nyilatkozatok

Petíciós Adatvédelmi nyilatkozat:

 

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Társaság a Szabadságjogokért (1136 Budapest Tátra u. 15/b.) a nevemet eljutassa a petíció címzettjéhez.

Önkéntes, határozott és tájékozott hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a megadott adataimat a TASZ a Hiányzó Emlékek petíció céljaira kezelje és felhasználja, részemre kizárólag e kampánnyal kapcsolatban tájékoztató, figyelemfelhívó üzeneteket küldjön, és mindezt addig tegye, ameddig ezt meg nem tiltom.

A TASZ az email címemet harmadik személy részére nem továbbíthatja.

Bármikor kérhetem adataim törlését, helyesbítését, tájékoztatást kérhetek az engem érintő adatkezelésről és tiltakozhatom ellene a tasz@tasz.hu email címen.

Amennyiben úgy érzem, hogy a TASZ adataim védelméhez való jogomat megsértette, jogaimat bíróságon vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál érvényesíthetem a TASZ-szal szemben.

NAIH adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-102611/2016.

 

Hírlevél adatvédelmi nyilatkozat:

 

Önkéntes, határozott és tájékozott hozzájárulásomat adtam ahhoz, hogy a megadott adataimat a Társaság a Szabadságjogokért (1136 Budapest Tátra u. 15/b.) támogatói kommunikáció céljaira kezelje és felhasználja, részemre tájékoztató, figyelemfelhívó üzeneteket küldjön, és mindezt addig tegye, ameddig ezt meg nem tiltom.

A TASZ az adataimat harmadik személy részére nem továbbíthatja. Bármikor kérhetem adataim törlését, helyesbítését, tájékoztatást kérhetek az engem érintő adatkezelésről és tiltakozhatom ellene a tasz@tasz.hu email címen. Amennyiben úgy érzem, hogy a TASZ adataim védelméhez való jogomat megsértette, jogaimat bíróságon vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál érvényesíthetem a TASZ-szal szemben.
NAIH adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-75138