A csapat

Jovánovics Eszter

Jovánovics Eszter

a TASZ Romaprogramjának a vezetője

Szeretném, ha a kampányunk hatására a döntéshozók meghallanák a problémákat és tennének azért, hogy a szegény családok támogatást kapjanak ahelyett, hogy jogtalanul elvennék gyerekeiket.
tasz_boros_ilona

Boros Ilona

a TASZ Romaprogramjának jogásza

Szeretném, ha a kampányunk hatására megértenék a döntéshozók, hogy a gyerekek a jövő befektései és mindannyiunk érdeke, hogy saját családjukban nőhessenek fel.
tasz_toth

Tóth Anita

a TASZ Romaprogramjának terepmunkása

Szeretném, ha a kampányunk hatására a mindennapi fenyegetettségben élő családok félelem nélkül fordulhatnának a szakemberekhez, a támogatásukban bízva.
Kertész Anna

Kertész Anna

a TASZ Kommunikációs vezetője

Szeretném, ha a kampányunk hatására megismernék az emberek azoknak a szülőknek a történeteit, akik évek óta küzdenek, hogy visszaszerezzék a gyermekeiket.
Kálmán Mátyás

Kálmán Mátyás

a TASZ videós munkatársa

Szeretném, ha a kampányunk hatására a gyermekvédelem visszanyerné eredeti értelmét és a kiszolgáltatott családok büntetése helyett a rászoruló családok segítése kerülne a középpontba országszerte.
Bordás Róbert

Bordás Róbert

a TASZ videós munkatársa

Szeretném, ha a kampányunk hatására csak a legindokoltabb esetekben szakítanák szét a családokat.
Schmidt Norbert

Schmidt Norbert

a TASZ önkénteskoordinátora

Szeretném, ha a kampányunk hatására a jövőben csak a legszükségesebb esetekben szakítanák el a gyerekeket a családjuktól.
tasz_molnar

Molnár Zsuzsa

Önkéntes

Szeretném, ha a kampányunk hatására, nem fordulhatna elő többé, hogy egy szeretetben élő, jól működő család tagjai elszakadjanak egymástól, ha anyagi nehézségekkel, lakhatási problémákkal kell megküzdeniük.